Εγγραφή μέσω ροής RSS στα: Άρθρα | Σχόλια

ΝΕΟ! ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ VOUCHER ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ 2016 – Β΄ ΚΥΚΛΟΣ – – ΕΠΕΛΕΞΕ ΚΕΚ ΑΙΑΣ ή ΚΕΚ ΜΙΤ, ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΠΑΡΟΧΟΥΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΣΤΟ www.insete-training.gr

0 σχόλια

admin-ajax

Τα ΚΕΚ ΑΙΑΣ και ΚΕΚ ΜΙΤ είναι ανάμεσα στους Παρόχους Κατάρτισης, που περιλαμβάνονται στο σχετικό πεδίο της ιστοσελίδας του Ινστιτούτου Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΙΝΣΕΤΕ) και της Ελληνικής Εταιρείας Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) www.insete-training.gr, που έχουν αναλάβει ως συνδικαιούχοι την υλοποίηση της δράσης «Επιταγή εισόδου για νέους έως 29 ετών σε ιδιωτικές επιχειρήσεις στον κλάδο του τουρισμού για απόκτηση εργασιακής εμπειρίας». Το Ινστιτούτο Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΙΝΣΕΤΕ) και η Ελληνική Εταιρεία Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), έχουν αναλάβει ως συνδικαιούχοι την υλοποίηση της δράσης «Επιταγή εισόδου για νέους έως 29 ετών σε ιδιωτικές επιχειρήσεις στον κλάδο του τουρισμού για απόκτηση εργασιακής εμπειρίας». Σκοπός της δράσης είναι να αυξήσει τις ευκαιρίες για την είσοδο των άνεργων νέων στην αγορά εργασίας, μέσω θεωρητικής κατάρτισης και πρακτικής άσκησης, που δυνητικά καταλήγει στην τοποθέτησή τους σε θέσεις απασχόλησης σε επιχειρήσεις που εξυπηρετούν και ενισχύουν άμεσα ή έμμεσα τον τουρισμό και το τουριστικό προϊόν της χώρας. Ενδεικτικά αναφέρονται ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, επιχειρήσεις τουριστικών καταλυμάτων, σύνθετης τουριστικής ανάπτυξης, επιχειρήσεις συνεδριακού και εκθεσιακού τουρισμού, επιχειρήσεις δραστηριοποίησης σε υπηρεσίες εστίασης, τουριστικά γραφεία, αεροπορικές και ακτοπλοϊκές επιχειρήσεις, εταιρείες μεταφορών και επιχειρήσεις ενοικίασης αυτοκινήτων, επιχειρήσεις κρουαζιέρας, επαγγελματικών σκαφών, λειτουργίας μαρίνων, επίγειας εξυπηρέτησης αεροσκαφών καθώς και επιχειρήσεις εξυπηρέτησης των ανωτέρω, μέλη ή μη του Σ.Ε.Τ.Ε.
Στο πλαίσιο της δράσης θα υλοποιηθεί μία ολοκληρωμένη δέσμη παρεμβάσεων που θα περιλαμβάνει:
Πρόγραμμα θεωρητικής κατάρτισης 80 ωρών
Πρακτική άσκηση σε επιχειρήσεις του τουριστικού κλάδου διάρκειας 420 ωρών
Αποτελέσματα
Ο έλεγχος των αποτελεσμάτων γίνεται με τον Κωδικό Αριθμό Υποβολής Αίτησης Συμμετοχής (Κ.Α.Υ.Α.Σ.), τον οποίο έχει λάβει η αίτηση κατά τη διαδικασία της ηλεκτρονικής υποβολής στο www.insete-training.gr. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί το φίλτρο της στήλης Περιφέρεια, ώστε να προσδιορίζονται με ευκολότερο τρόπο τα αποτελέσματα για κάποια συγκεκριμένη Περιφέρεια. Εάν το αποτέλεσμα της αναζήτησης επιστρέψει “Δε βρέθηκαν αποτελέσματα”, σημαίνει ότι δεν είστε στη λίστα των επιτυχόντων. Η αναζήτηση της αίτησης μπορεί επίσης να γίνει με τον Κωδικό Αριθμό Υποβολής Αίτησης Συμμετοχής (Κ.Α.Υ.Α.Σ.).

Ανακοίνωση σχετικά με την ενεργοποίηση των voucher
Με την έκδοση των αποτελεσμάτων, οι επιτυχόντες θα πρέπει να υποβάλλουν στο ΚΕΚ τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, προκειμένου να υποβληθούν μέχρι 27 Απριλίου στον αρμόδιο φορέα. Τα δικαιολογητικά είναι τα εξής:

ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟΥ ή ΠΤΥΧΙΟΥ
ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ
ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΚΑΡΤΑΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ + ΑΝΑΝΕΩΣΗ
ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ/ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟΥ
ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ή ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΤΟΥ Ο.Α.Ε.Δ.
ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΕΦΟΡΙΑΣ
ΤΙΤΛΟΙ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΤΡΑΠΕΖΗΣ (ΙΒΑΝ)
ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΚΑΥΑΣ – ΑΙΤΗΣΗΣ από το insete-training.gr

Για περισσότερες πληροφορίες και καθοδήγησή σας σχετικά με την πορεία του προγράμματος, ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας:

Πληροφορίες:

Αττική, Σωτ. Πέτρουλα 3 & Φυλής 146, Άνω Λιόσια, τηλ.: 210/2486041-5
Θεσ/κη, Β. Τσορλίνη 6, 2310551610
Καλαμάτα, πρώην Δημοτικό Σχολείο Μικρομάνης, 2721050170
Μεσολόγγι, Ναυπάκτου 33, 2631022891

mail επικοινωνίας: info@voucher-net.gr.