Εγγραφή μέσω ροής RSS στα: Άρθρα | Σχόλια

100% ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΦΕΤ ΣΤΑ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ

1 σχόλιο

E.F.E.T.-BANNER

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκαν οι εξετάσεις του ΕΦΕΤ, που έλαβαν χώρα στο ΚΕΚ ΑΙΑΣ στα Άνω Λιόσια. Οι 89 επιτυχόντες, στη μεγάλη τους πλειοψηφία εργαζόμενοι σε καταστήματα εστίασης και καφέ της περιοχής, κατάφεραν να διασφαλίσουν την αναγκαία πλέον πιστοποίηση του ΕΦΕΤ, η έλλειψη της οποίας επισύρει πρόστιμα στους επιχειρηματίες. Κλιμάκιο του ΕΦΕΤ προσήλθε στο χώρο του ΚΕΚ και διενήργησε τις εξετάσεις πριν από λίγες ημέρες για την αποφυγή ταλαιπωρίας των εκπαιδευόμενων από τη μετακίνησή τους στο κέντρο της Αθήνας, όπου ο ΕΦΕΤ εδρεύει.
Τα πιστοποιητικά έχουν ήδη αρχίσει να αποδίδονται στους επιτυχόντες, εξασφαλίζοντάς τους ένα επιπλέον εφόδιο για την πρόσληψη σε οποιοδήποτε χώρο σχετικό με διαχείριση τροφίμων. Να σημειώσουμε ότι το πιστοποιητικό λαμβάνεται από τον ενδιαφερόμενο άπαξ και αποτελεί ένα επιπρόσθετο προσόν για τη διεκδίκηση θέσης εργασίας, καθώς η παρακολούθηση του 10ωρου προγράμματος εκπαίδευσης και κατάρτισης στην «Υγιεινή & Ασφάλεια Τροφίμων» είναι πλέον υποχρεωτική, σύμφωνα με την σχετική ΥΑ 14708/10-08-2007/ΦΕΚ 1616/Β/17-08-2007.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα επόμενα σχετικά προγράμματα, που σχεδιάζουμε, επικοινωνήστε στο 210/2486041-5 (από  10:00 έως 16:00 καθημερινά) ή επισκεφθείτε μας στη Σ. Πέτρουλα 3 και Φυλής 146, Άνω Λιόσια (έναντι Vodafone).